MENU

Με προεδρικό διάταγμα ο Ομπάμα προετοιμάζει την κοινή γνώμη για διαστημικό καιρικό φαινόμενο που θα φέρει το χάος

Ο Μπαράκ Ομπάμα καλεί την ομοσπονδιακή κυβέρνηση με διάταγμα που υπέγραψε στις 13 Οκτωβρίου,και αναρτήθηκε
 στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου να βρίσκεται σε ετοιμότητα προχωρώντας στο σχεδιασμό συγκεκριμένων δράσεων για την αντιμετώπιση ακραίων διαστημικών καιρικών φαινομένων, και μάλιστα τις επόμενες 120 ημέρες όσο δηλαδή διαρκεί και η θητεία του.


Μάλιστα συγκεκριμενοποιεί πράγμα πολύ περίεργο και πολύ ύποπτο, για το "χτύπημα" που θα κάνει σε Αμερικανικές πολιτείες αλλά και σε αστικές ζώνες του πλανήτη στοχοποιώντας εμμέσως πυκνοκατοικημένες περιοχές,σε όλον τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα ακραία καιρικά φαινόμενα όπως αναφέρεται θα μπορούσαν να υποβαθμίσουν σημαντικά τις υποδομές ζωτικής σημασίας, όπως να απενεργοποιήσουν μεγάλα τμήματα ή και ολόκληρου  του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα  να επηρεάσει βασικές υπηρεσίες όπως η παροχή νερού, υγειονομικής περίθαλψης, και τις μεταφορές. 



Πιο συγκεκριμένα οι αρχές καλούνται να ανταποκριθούν άμεσα σε γεγονότα που συνδέονται με ηλιακές εκλάμψεις και εδώ είναι και το περίεργο του πράγματος καθώς οι επιστημονικές αναφορές κάνουν λόγο για την χαμηλότερη ηλιακή δραστηριότητα των 300 τελευταίων χρόνων αυτήν την εποχή.

Και δεν σταματά εδώ μιλά ακόμη και για αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο της Γης που σχετίζονται με τις ηλιακές εκλάμψεις.

Όπως φαίνεται κάτι πολύ μεγάλο μας ετοιμάζουν σε παγκόσμιο επίπεδο και δεν πρέπει να ξεχνάμε τις κατά καιρούς προετοιμασίες το τελευταίο χρονικό διάστημα της FEMA,για ακραίες καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης όπως στρατόπεδα συγκέντρωσης, και προμήθεια εκατομμυρίων πλαστικών σάκων για νεκρούς κλπ.

 Ένα από τα πιο πιθανά σενάρια  είναι η πλήρης ενεργοποίηση του HAARP, παρ΄ότι  προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχει απενεργοποιηθεί γιατί είναι οικονομικά ασύμφορο, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει σύμφωνα με κάποια συνωμοσιολογικά σενάρια ακόμη και ηλιακές εκρήξεις με απρόβλεπτες καταστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αν λοιπόν συμβεί  θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα, εκτός φυσικά από την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων, και στα ηλεκτρονικά συστήματα με αποκορύφωμα  τη κατάρρευση του Ιντερνετ, και γενικά των ηλεκτρονικών υπολογιστών που θα επιφέρει το απόλυτο χάος,αφού ο διαστημικός καιρός έχει  την δυνατότητα να επηρεάσει ταυτόχρονα και να διαταράξει την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων ακόμη και σε ολόκληρες ηπείρους.