MENU

Προφητείες Κοσμά του Αιτωλού: Αν κρυφτείτε πίσω από πλάκα ή πόρτα θα σωθείτε

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος εξηγεί:Αν κρυφτεί κανείς πίσω από πλάκα ή από την πόρτα, θα γλιτώσει. Θα είναι ξαφνικό.

Ο Κοσμάς ο Αιτωλός μιλά για αναμφίβολα μεγάλα γεγονότα, για κίνδυνο και για ξαφνική διάλυση όλου του παγκόσμιου ιστού, τόσο του κοινωνικού όσο και του κρατικού.

Ηλεκτρομαγνητικός παλμός από τον Ήλιο θα φθάσει στην γη, μετά το πέρας του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου που έπεται, μαζί με εντονότατο κύμα φωτός που θα τυφλώσει όσους δεν προλάβουν να καλύψουν τα μάτια τους.

Αλλά και αυτό δεν θα είναι αρκετό, γι’ αυτό μιλά ο Άγιος για εκείνους τους τυχερούς που θα κρυφτούν πίσω από κάτι συμπαγές όπως μια πόρτα.

Γενικά εκείνοι που θα είναι σε κλειστό χώρο θα είναι εκείνοι με τις καλύτερες πιθανότητες να μην καούν τα μάτια τους από το καύμα του Ήλιου, στο οποίο αναφέρεται και η Αποκάλυψη.

Για σκεφθείτε!

Τι είναι αυτό που μπορεί να γίνει ξαφνικά και από το οποίο θα γλυτώσει όποιος είναι πίσω από μία πόρτα ή από έναν τοίχο;

Οικονομική κατάρρευση ή παγκόσμιος πόλεμος;

Είναι ανόητο να σκεφτούμε πως κάποιος θα σωθεί από αυτά κρυμμένος πίσω από μία πόρτα.

Αλλεπάλληλες πυρηνικές εκρήξεις για όλους;

Τότε δεν θα υπάρχει λόγω ραδιενέργειας σωτηρία και δεν θα μπορέσει να ζήσει μετά ο Λύκος με το Αρνί, όπως λέει άλλη προφητεία, καθώς ο πλανήτης θα μείνει ακατοίκητος για αιώνες.

Το ξαφνικό επομένως, εφόσον δεχθούμε πως ο Άγιος σωστά προφητεύει, είναι κάτι το ανυπέρβλητα μεγάλο και αναπόφευκτο, δηλαδή το λεγόμενου φλας του Ήλιου.