MENU

Μετά τη ψήφιση του 4ου μνημονίου καθίσταται πλέον "άχρηστος"ο Τσίπρας για τους δανειστές

Το τέταρτο μνημόνιο που περνά σήμερα η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Η κυβέρνηση που θα έσκιζε και θα καταργούσε τα μνημόνια
 τότε που διαλαλούσε όλα αυτά τα ψέμματα  για να κλέψει την ψήφο μας,θα σκορπίσει απόψε την πλήρη εξαθλίωση της κοινωνίας, σε βαθμό που συνιστά ακόμη και παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Πρόκειται για τον μεγαλύτερο πολιτικό ψεύτη που έχει γνωρίσει αυτός ο τόπος,και στο μόνο πράγμα το οποίο έχει μείνει συνεπής μέχρι τώρα  είναι η γραβάτα, αλλά ένεκα γαρ της συνήθειας θα την φορέσει και αυτήν σύμφωνα με δήλωση του.

Και άλλες χώρες έχουν μπει σε μνημόνια και κατάφεραν να βγουν, γιατί  καμμία δεν είχει τόσο ανάξιους αντιπροσώπους,και τέτοιο πολιτικό ψεύτη στο τιμόνι της.

Η αποστολή του Αλέξη Τσίπρα λοιπόν όπως φαίνεται φθάνει στο τέλος της με το απεχθές φινάλε του δράματος που θα παιχθεί απόψε στην Ελληνική ουλή της κοινωνίας .

Ήδη πριν ακόμη από την ψήφιση του μνημονίου οι Γερμανοί έχουν αρχίσει να τον αδειάζουν και τον δίνουν κανονικά καθώς το Βερολίνο δεν επιβεβαίωσε την ανακοίνωση του Μαξίμου ότι Α. Μέρκελ και Αλ. Τσίπρας συμφώνησαν πως η εξεύρεση λύσης για το ζήτημα του ελληνικού χρέους στο Eurogroup της Δευτέρας είναι αναγκαία και εφικτή.

Οι Γερμανοί πήραν ότι είχαν να πάρουν από τον Τσίπρα (που ούτε στις πιο αισιόδοξες προβλέψεις τους δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα έδινε τόσα πολλά και τόσο εύκολα) και έχει πλέον φθάσει η ώρα για τον επόμενο.

Ξέρουν πολύ καλά ότι τα δύσκολα τώρα θα τα βρεί μπροστά της η κυβέρνηση, η πολιτική φθορά  θα είναι ραγδαία από δω και μπρος με την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού εναντίον της.

Ξέρουν πολύ καλά ότι  ο Αλέξης Τσίπρας έχει  γίνει πλέον μισητός στο μεγαλύτερο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας και καθίσταται πλέον άχρηστος.

Θέλουν να πάνε παρακάτω και γνωρίζουν πολύ καλά ότι με τον Αλέξη Τσίπρα δεν μπορούν πλέον, γιατί ότι και να κάνει θα εξαγριώνει ακόμη περισότερο την κοινωνία και το μόνο που χρειάζονται αυτή τη στιγμή μέχρι την επόμενη φάση είναι μια βαλβίδα ασφαλείας που θα εκτονώσει την πίεση της, έστω και παροδικά.