MENU

Επενδυτής ακινητοποιήθηκε, άρπαξε τις ψιλές του και παραδόθηκε στην αστυνομία

Σκηνικό από ταινία θύμισε η καταδίωξη και η σύλληψη ενός κλέφτη χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, με πρωταγωνιστή όμως έναν πολίτη και όχι την αστυνομία. Το περιστατικό ξεκίνησε από την οδό Πανεπιστημίου όπου ένας 22χρονος Σύριος πρόσφυγας που τον φιλοξενούμε με όλα τα έξοδα πληρωμένα στα κλιματιζόμενα σπιτάκια του Σκαραμαγκά, άρπαξε ένα πανάκριβο κινητό από νεαρή κοπέλα.

Οι… ορέξεις του όμως δεν ικανοποιήθηκαν εκεί, κι έτσι συνέχισε προς τα Εξάρχεια προς αναζήτηση άλλου θύματος. Θεώρησε μάλιστα πως το καλύτερο «σκηνικό» για την επόμενη κλοπή ήταν μια καφετέρια της περιοχής, από όπου επίσης άρπαξε ένα κινητό από μία κοπέλα.

Όμως αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη, έτσι για κακή του τύχη έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος δεν δίστασε να τον καταδιώξει και να του αρπάξει το κινητό από τα χέρια, ώστε να το ξαναδώσει στην κάτοχό του.

Ο θρασύς κλέφτης έψαξε εκδίκηση και επέστρεψε μετά από λίγη ώρα στην καφετέρια, οπλισμένος με μαχαίρι και απειλώντας τον ιδιοκτήτη ότι θα του το καρφώσει στην κοιλιά. Εκεί όμως ήταν που προκάλεσε την τύχη του και τα βρήκε μπαστούνια, καθώς ο άντρας γνωρίζει πολεμικές τέχνες και σε ελάχιστο χρόνο τον… έβγαλε νοκ άουτ!


Αφού τον ακινητοποίησε, κάλεσε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον δράστη.

Ο 22χρονος Σύριος επενδυτής της Τασίας είχε φτάσει στην Αθήνα πριν από περίπου τρεις μήνες.