MENU

Κάτι MEΓΑΛΟ συμβαίνει στην Ιερή Πόλη της Ιερουσαλήμ.

Τι ιστορική ημέρα για το Ισραήλ! Η Ιερουσαλήμ κηρύσσεται πρωτεύουσα του Ισραήλ μετά από περισσότερα από 2000 χρόνια από τον αρχηγό του ελεύθερου κόσμου,
 τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Μόλις μετά από 2000 χρόνια το 1967 κατά τη διάρκεια των 6 ημερών πολέμου, όπου η Ιερουσαλήμ επανασυνδέθηκε μετά την καταστροφή του Ναού και την εξορία του Εβραϊκού λαού από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία το έτος 70 μ.Χ. σύμφωνα με το λόγο του Θεού που ομιλείται από τον
Κύριο Ιησού,στο Κατα Ματθαίον Ευαγγέλιον 24: 2. Σήμερα πληρούται μια προφητεία που δόθηκε την 1η Ιανουαρίου 2017.

Μπορούμε να παρατηρήσουμε με σαφήνεια πώς ο χρόνος ήταν παρατεταμένος και καθυστέρησε μέχρι το τέλος του έτους. Πόσοι από εμάς θα είχαν την πίστη να πιστέψουμε την προφητεία που δόθηκε στις αρχές του έτους; Εγώ ο ίδιος, εμπνευσμένος από το ιερό πνεύμα, ανέβασα το βίντεο σχετικά με αυτή την προφητεία μόλις πριν από μία εβδομάδα και έλαβε χώρα ακριβώς μια εβδομάδα μετά τη μεταφόρτωσή μου. 
Πόσοι από εμάς πίστευαν πραγματικά το λόγο του Κυρίου ότι το 2017 θα είναι σίγουρα ένα έτος καμπής για το Ισραήλ; Αυτό συνέβη! Είτε πιστεύουμε είτε όχι, δεν έχει σημασία. 

Ο Παντοδύναμος Θεός σίγουρα θα διατηρήσει τον λόγο του και θα εκδηλώσει τον λόγο του την κατάλληλη στιγμή μέσω των προφητών του.

Ποιοι ηγέτες του κόσμου σκέφτονται την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.Οι παγκόσμιοι και περιφερειακοί ηγέτες προειδοποίησαν για τους κινδύνους της δήλωσης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ. Ο Πρόεδρος Tραμπ ανακοίνωσε την αλλαγή την Τετάρτη.


Ο Ντόναλντ Τραμπ απλώς εκπλήρωσε την προφητεία της Αγίας Γραφής αποδεικνύοντας ότι ζούμε στις ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.