MENU

Στρατηγός των ΗΠΑ, Ομολογεί: "Υπάρχουν κατασκευές στην επιφάνεια του Άρη" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο χρόνος πρόκειται να κλείσει την κουρτίνα για το θέμα αυτό κι έχει ήδη καθυστερήσει πολύ. Έχουμε δηλώσεις από τις πιο αξιόπιστες πηγές -αυτούς που μπορούν να γνωρίζουν.
Για ένα συναρπαστικό φαινόμενο, του οποίου η φύση δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί".

Η παραπάνω δήλωση έγινε από τον John Podesta (μπορείτε να βρείτε την πηγή γι' αυτό το απόσπασμα, και περισσότερα για τον Podesta και τα UFO σε αυτό το άρθρο), αρχηγό του Επιτελείου του Μπιλ Κλίντον και Σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα. Πρόκειται για μια πολύ ισχυρή δήλωση, γιατί είναι αλήθεια. Τώρα έχουμε μαρτυρίες καταθέσεων από εκατοντάδες εκατοντάδων υψηλόβαθμων, πολύ αξιόπιστων ανθρώπων της πολιτικής και της κυβέρνησης, στρατιωτικοί, και στελέχη των μυστικών υπηρεσιών που λένε ότι το φαινόμενο των UFO και των εξωγήινων είναι όντως πραγματικό και χρήζει μεγάλης προσοχής.


Υψηλόβαθμος σύμβουλος του Ομπάμα μετάνιωσε που δεν αποκάλυψε την αλήθεια για τα UFO 




Για να δείτε μερικές από αυτές τις δηλώσεις από μόνο μερικές από αυτούς τους «αξιόπιστους» ανθρώπους, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ, εδώ κι εδώ.

Έχουμε, επίσης, επίσημα, αποχαρακτηρισμένα έγγραφα που καθίστανται αντίγραφα αυτών των δηλώσεων, μπορείτε να δείτε μερικές από αυτές εδώ, κι εδώ.


Αν τα συνδυάσετε, είναι σαφές ότι:

«Υπάρχουν άφθονες αποδείξεις ότι έχουμε έρθει σε επαφή, ότι πολιτισμοί επικοινωνούν μαζί μας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα» -Δρ Brian O'Leary, πρώην αστροναύτης της NASA και καθηγητής φυσικής του Πρίνστον. Μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις του Δρ O'Leary στο παρακάτω βίντεο.


Αλλά δεν είναι μόνο το φαινόμενο των UFO-εξωγήινων που φαίνεται να κερδίζει περισσότερη διαφάνεια. Περίεργα πράγματα έχουν παρατηρηθεί στο διάστημα. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η ρωσική κυβέρνηση έκανε πρόσφατα έκκληση για διεθνή έρευνα σχετικά με τα χαμένα βίντεο των προσεδαφίσεων των ΗΠΑ στο φεγγάρι, ή γιατί ένας φυσικός του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της αποστολής Clemintine στο φεγγάρι έγιναν πρόσφατα πληροφοριοδότες σχετικά με το τι βρίσκεται πραγματικά εκεί. Στα θέματα αυτά θα αναφερθώ σε επόμενα άρθρα.

Ο Υποπτέραρχος Albert Stubblebine μπορεί να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο. Αν και ο ίδιος δεν συμμετείχε στην Ακρόαση Πολιτών για τις αποκαλύψεις για τα UFO [1] (όπου ένας αριθμός στρατιωτικών, πολιτικών, ακαδημαϊκών, και προσωπικού της κυβέρνησης κατέθεσαν ένορκες μαρτυρίες σε πολλά πρώην μέλη του Κογκρέσου), τα διαπιστευτήριά του μιλούν από μόνα τους.

Ο Άρης




Ο Στρατηγός Stubblebine είναι συνταξιούχος Υποστράτηγος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ήταν επίσης Γενικός Διοικητής της Διοίκησης της Αμερικανικής Στρατιωτικής Κατασκοπείας και Ασφάλειας (INSCOM) [2], και ένας από τους πιο διακεκριμένους στρατιώτες της Αμερικής και αρχηγός του Πληροφοριών του Αμερικανικού Στρατού, με 16.000 στρατιώτες υπό τις διαταγές του.

Ήταν ένας σημαντικός υποστηρικτής του «ψυχικού» πολέμου και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο πρόγραμμα «Stargate», το οποίο ήταν ένα πρόγραμμα όρασης εξ αποστάσεως. Η απομακρυσμένη όραση ή θέαση μπορεί να οριστεί με πολλούς τρόπους. Είναι η ικανότητα ατόμων να περιγράφουν μια απομακρυσμένη γεωγραφική θέση μέχρι και αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά (μερικές φορές ακόμη περισσότερο) από τη φυσική τους θέση.

Τα αποτελέσματα αυτού του εγχειρήματος αποχαρακτηρίστηκαν και να δημοσιεύτηκαν στο επιστημονικό Journal of Scientific Exploration [3]. Σε αυτό το πρόγραμμα, άτομα περιγράφουν με επιτυχία φυσικά αντικείμενα που δεν βρίσκονταν κοντά στη φυσική τους θέση.

Τα προγράμματα αυτά ήταν η έμπνευση πίσω από την ταινία "Men Who Stare At Goats".

Εδώ είναι ό,τι ο Στρατηγός Stubblebine είπε για τον Άρη, ίσως τελικά χάρη σε κάποια πληροφορία από το Πρόγραμμα Απομακρυσμένης Όρασης;

«Υπάρχουν κατασκευές στην επιφάνεια του Άρη. Θα σας πω για την ιστορία ότι υπάρχουν κατασκευές κάτω από την επιφάνεια του Άρη, που δεν μπόρεσαν να δουν οι κάμερες του Voyager που πήγε το 1976. Θα σας πω, επίσης, ότι υπάρχουν μηχανές στην επιφάνεια του Άρη, υπάρχουν μηχανές και κάτω από την επιφάνεια του Άρη που μπορείτε να δείτε, μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε τι είναι, πού βρίσκονται, ποιές είναι και πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτές». (Richard Dolan, ΑΤΙΑ και η Εθνική Ασφάλεια του Κράτους: Νέα Υόρκη: Richard Dolan Press [4]) [5]

Θα σας αφήσω να σκεφτείτε ότι για μια στιγμή. Είναι πραγματικά απίθανο; Με όλες τις τελευταίες αποκαλύψεις για το φαινόμενο των UFO και τους εξωγήινους, που συνέβησαν τα τελευταία έτη, είναι πραγματικά δύσκολο να κατανοήσει κανείς την ύπαρξη των κατασκευών, των βάσεων κ.λ.π. στη Σελήνη και στον Άρη;


Σύνταξη-Επιμέλεια Μαρία Γεωργακοπούλου για τα Αόρατα Γεγονότα