Το Απόλυτο Σχέδιο: Παρακρατικοί Αριστερή Υπηρεσία Πληροφοριών Ίδρυσε η Κυβέρνηση του Σύριζα!


Την Ανασύνταξη μιας Αριστερής ( ΚΥΠ)  "Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών" Φέρεται να έχει Δημιουργήσει η Κυβέρνηση του Σύριζα, κάτω απο άκρα μυστικότητα,
  στα πρότυπα παραστρατιωτικής οργάνωσης, πλήρως ανεξάρτητη απο την ΕΥΠ <<Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών>>, με μεθόδους που παραπέμπουν στην πρώην Διαβόητοι Υπηρεσία Πληροφοριών της Ανατολικής Γερμανίας <<ΣΤΆΖΙ>>.

Ολα ξεκίνησαν με τα υπόγεια παιχνίδια συμφερόντων και διαπλοκής που αγγίζει τα όρια του εκβιασμού, προ των αποφάσεων του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, και κορυφώθηκαν με την υποκλοπή συγκεκριμένων λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emails)  υψηλόβαθμου δικαστή του ΣτΕ που διατηρούσε ερωτική σχέση με παντρεμένη (πρώην) υποψήφια (νυν) δικαστή! 


Για να βάλουµε κάποια γεγονότα σε χρονολογική σειρά. Πρώτον, ανώτατος δικαστικός ανταλλάσσει επιστολές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δεύτερον, κάποιος μπαίνει κρυφά και παράνομα στο e-mail του δικαστικού και υποκλέπτει την αλληλογραφία. Τρίτον, η αλληλογραφία αρχειοθετείται από άγνωστο σύστημα παρακολουθήσεων. Τέταρτον, η αλληλογραφία διανέμεται στα μέσα ενημέρωσης, από άγνωστο αποστολέα, κάποια χρόνια αργότερα.

Oλα τα παραπάνω οδηγούν σε μια ερώτηση. Ποιος είναι ο μηχανισμός που διαθέτει τον εξοπλισμό, τους τεχνικούς, τους αρχειοθέτες, ώστε να βρίσκεται υπό παρακολούθηση ένας δικαστής; Κάποια Σενάρια Δείχνουν προς την μεριά του Υπ. Εθν. Αμυν.Πάνου Καμμένου,να έχει βάλει το χεράκι του στην νεοσύστατη Αριστερή ( ΚΥΠ), πουαποτελείται κυριως από άτομα πρωην Υψηλόβαθμους Αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού, και πλήρης εμπιστοσύνης !

Ανεξήγητη μορφή παίρνει η έκταση και το μένος που άνοιξε εναντίον της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ μετά από συνεχείς μηνύσεις του Π.Καμμένου,και τον υπερβολικό ζήλο της Κρατικής Ασφάλειας με εκτεταμένες αναζητήσεις παρακολουθήσεις πολιτών, με εφόδους σε σπίτια δημοσιογράφων εργαζόμενων της Εφημερίδας, φιλικών προσώπων του Στέφανου Χίου,αλλα και την Υπο Αστυνομική Παρακολούθηση του Δικηγορικού Γραφείου,που ανέλαβε την υπεράσπιση του Χιου!

Τα Πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως,με την Ελλάδα να θυμίζει Κράτος Παρειά, στα πρότυπα των ελεγχομένων απο την CIA Λατινοαμερικάνικων Κρατών της Μπανανίας την εποχή 1960-70! Και επειδή η ιστορία λέει ότι: Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών αρχικά φέρεται να ιδρύθηκε το 1953 με την ονομασία Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών Ελλάδος (ΚΥΠΕ), πιθανώς κατά το πρότυπο της CIA. Λίγο αργότερα ο τίτλος περιορίστηκε στο ΚΥΠ. Η ελληνική ΚΥΠ ήταν υπό τον απόλυτο έλεγχο της αμερικανικής CIA: τόσο μεγάλος ήταν ο βαθμός υποτέλειας, ώστε οι μισθοί των πρακτόρων πληρώνονταν απευθείας από τους Αμερικανούς, χωρίς καμία ανάμειξη του ελληνικού κράτους, αυτή η πρακτική φέρεται να σταμάτησε το 1964!

Αλλα μάλλον ξαναξεκίνησε με την υπογραφή του 1ου και 2ου Μνημονίου απο την Συγκυβέρνηση ΝΔ-Πασοκ, και συνεχίζετε με την άνοδο στην εξουσία του Σύριζα-ΑΝΕΛ, και την  υπογραφή του 3ου Μνημονίου, με τα κέντρα τον αποφάσεων της χώρας μας να είναι Πρώτον: Η Αμερικανική πρεσβεία στην Ελλάδα, και κατα δέυτερον η Βρυξέλλες,με το Μέγαρο Μαξίμου και τον ίδιο τον Τσίπρα σε ρόλο κομπάρσου!

Αρθρο  Σπυρος Πριφτης  email: spyros.priftis76@yahoo.gr