MENU

ΕΚΤΑΚΤΟ – Το σενάριο που ρίχνει την Κυβέρνηση και μας οδηγεί σε εμπόλεμη κατάσταση με την Τουρκία

To ακόλουθο σενάριο που θα σας αποκαλύψουμε παίζει πολύ δυνατά τις τελευταίες ώρες, με μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί.
Οπως έχουμε ήδη πει, η ενέδρα και η απαγωγή έγινε εντός ελληνικού εδάφους.
Για να μην κλιμακωθεί η κατάσταση και οδηγηθούμε σε άμεσο πόλεμο με την Τουρκία, πήραμε όλη την ευθύνη πάνω μας, αποδεχόμενοι πως εμείς κάναμε λάθος, ισχυριζόμενοι πως τελικά οι στρατιώτες μας μπήκανε σε τουρκικό έδαφος.
Ομως αυτή ήταν και η παγίδα των ΗΠΑ.
Αποδεχόμενοι ουσιαστικά πως εμείς κάναμε το λάθος εισβάλλοντας στο τουρκικό έδαφος, πρώτον, τους βγάλαμε από την δύσκολη θέση, δηλαδή από το να μας υποστηρίξουν, να υποστηρίξουν δηλαδή την Ελλάδα, που ουσιαστικά έχει δίκιο στην συγκεκριμένη διένεξη με την Τουρκία και δεύτερον εκπληρώνεται ο στρατηγικός τους στόχος, που είναι ο πόλεμος με την Τουρκία και η συνδιαχείριση του Αιγαίου και της Κυπριακής ΑΟΖ.
Δηλαδή ουσιαστικά, πέσαμε σε μια τρομερά έξυπνη παγίδα των ΗΠΑ και πλέον τα χειρότερα είναι μπροστά μας.
Γι αυτό τον λόγο ο Ρ. Τ. Ερντογάν συγκαλεί συμβούλιο με τον Διοικητή της ΜΙΤ, όλων των στρατιών και μαζί τους θα είναι και ο Διοικητής της 54ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού που εδρεύει στην Αδριανούπολη και είναι επιφορτισμένη με την επίθεση στην Ελλάδα.
Το σενάριο αυτό, προβλέπει αύριο μετά την λήξη του Συμβουλίου Ασφαλείας, να εκθέτει τους λόγους που δεν θα απελευθερώσει τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς και να επιχειρηματολογεί, στο ολέθριο λάθος της κυβέρνησης, στο ότι δηλαδή εμείς μπήκαμε καταλάθος σε τουρκικό έδαφος.
Οπως γίνεται αντιληπτό, όλοι πλέον μιλάνε μέσω διαρροών και περιμένουνε την απόφαση του τουρκικού διακαστηρίου, για να βγουν οι τελικές αποφάσεις.
Γι’ αυτό το λόγο είναι εξαφανισμένοι οι ΥΠΕΞ, ΥΠΑΜ και ο Ελληνας Πρωθυπουργός.
Εν αναμονή των τραγικών εξελίξεων που έρχονται…
pentapostagma
Αναρτήθηκε από kapistrinews