MENU

Κρύβουν μεγάλη έκρηξη στο CERN σε επιχείρηση ανοίγματος πύλης;

Μία παράξενη είδηση έχει αρχίσει να κάνει τον γύρω του διαδικτύου και αφορά το γνωστό σε όλους μας
 CERN. Διχάζει κόσμο και οι απόψεις φαίνεται να διίστανται.
Πολλές φήμες και κατηγορίες κυκλοφορούν για το συγκεκριμένο εν ενεργεία επιστημονικό θαύμα που θέλει να μάθει τα μυστήρια του του Σύμπαντος. Ανάμεσα σε άλλα, υποστηρίζεται ότι πίσω από αυτούς που διοικούν και χρηματοδοτούν το όλο εγχείρημα βρίσκονται εκείνοι που θέλουν να υπονομεύσουν τα επιστημονικά επιτεύγματα στο όνομα της προώθησης δυσοίωνων επιχειρήσεων που απειλούν την ανθρωπότητα.
Όπως καταλαβαίνετε, αν όλα αυτά έχουν κάποιες πιθανότητες να ισχύουν, κανείς δεν πρόκειται να βγει να τα παραδεχτεί. Καλό, είναι λοιπόν, να διατηρούμε μία επιφύλαξη, όπως και με την αμφιλεγόμενη πληροφορία που κυκλοφορεί και ήδη αρκετοί την αντιλαμβάνονται ως fake news, δηλαδή ως πλαστή:
Όπως διαβάζουμε, την περασμένη Τρίτη 6/3/18, ένα πείραμα εξανέμισε τρεις επιστήμονες και προκάλεσε καταστροφική βλάβη στον μεγαλύτερο επιταχυντή του πλανήτη, το CERN. Ο δρ. Ravi Mutnaj, φυσικός που εδρεύει στο Νέο Δελχί, φέρεται να δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη όταν οι επιστήμονες προσπάθησαν να ενισχύσουν τα μαγνητικά πηνία του επιταχυντή προσθέτοντας επιπλέον δεκαοκτώ σούπερ μαγνήτες στους ήδη υπάρχοντες εννιά χιλιάδες εξακόσιους. Η συνδυασμένη έλξη των μαγνητών με τα εννέα χιλιάδες νημάτια από το μαγνητισμένο καλώδιο, θα παρήγαγε μια δύναμη, πάνω από 100.000 φορές, ισχυρότερη από την βαρυτική έλξη της Γης.
Ο Δρ Mutnaj δήλωσε ότι το ατύχημα συνέβη καθώς οι επιστήμονες προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια διαδιάστατη πύλη – μια πύλη σε ένα παράλληλο σύμπαν. Δεδομένου ότι τα πρωτόνια εξαπολύθηκαν σε μια κυκλική διαδρομή δεκαεπτά μιλίων, εξακόσια πόδια κάτω από το έδαφος, οι θερμοκρασίες ανέβηκαν σε πρωτοφανή επίπεδα, γεγονός που προκάλεσε μια αστοχία στο σύστημα και μια έκρηξη που έσβησε στιγμιαία αλλά εξαφάνισε τρεις επιστήμονες που εργάζονταν εκεί.
Η πύλη, πρόσθεσε, άνοιξε λίγο πριν οι θερμοκρασίες πλησιάσουν τους 10.000 βαθμούς Φαρενάιτ με αποτέλεσμα οι επιστήμονες να εξατμιστούν καθώς και μέρος της εγκατάστασης.
Οι σκοτεινοί ηγέτες που υπάρχουν πίσω από το CERN, σύμφωνα με τον Δρ Mutnaj, πιστεύουν ότι οι πύλες είναι απαραίτητες περισσότερο σαν μέσω εξόδου και διαφυγής, σε περίπτωση που στην Γη πάει κάτι στραβά.
Προηγούμενες προσπάθειες ανοίγματος πυλών, δήλωσε ο Δρ. Mutnaj, είχαν σαν αποτέλεσμα να εμφανίζουν σημεία εισόδου σε κόσμους γεμάτους σκοτεινά πλάσματα ή δημιουργώντας τεχνητές ιδιότητες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να εξοντώσουν την ίδια την ζωή στη Γη.
«Ισχυρίζονται ότι όλα γίνονται για να σώσουν την ανθρωπότητα, αλλά ενδιαφέρονται μόνο για να σώσουν τον εαυτό τους και την ελίτ. Ακόμα κι αν πετύχαιναν το στόχο τους, οι μέσοι καθημερινοί άνθρωποι δεν θα είναι ευπρόσδεκτοι στον οποιονδήποτε κατοικήσιμο κόσμο ανακαλύψουν. Αυτή η οπισθοδρόμηση μας δίνει περισσότερο χρόνο για να βρούμε έναν τρόπο για να αντιμετωπίσουμε τα κακόβουλα σχέδια τους. Είμαι χαρούμενος που συνέβη η έκρηξη», πρόσθεσε ο Δρ Mutnaj.
Ερωτηθείς γιατί η έκρηξη μαμούθ δεν προκάλεσε σεισμό που να μπορεί να ανιχνευθεί στην κλίμακα Ρίχτερ, ο Δρ Mutnaj είπε ότι ο επιταχυντής είναι εγκλωβισμένος σε υπόγεια δεξαμενή με σκυρόδεμα πάχους δεκαπέντε μέτρων από όλες τις πλευρές. Αυτό το μέτρο ασφαλείας εξασφαλίζει πως οποιουδήποτε είδους ατυχίες ή ατυχήματα συμβούν, δεν μπορούν να ανιχνευθούν από τον έξω κόσμο.
Στο τέλος, ο Δρ Mutnaj ενθαρρύνει τους πολίτες να υποβάλουν αίτηση στις γαλλικές και ελβετικές κυβερνήσεις να τερματίσουν τη μίσθωση της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Πυρηνικών Ερευνών. Εκτός από τη δημιουργία πύλης, το CERN έχει επίσης ασχοληθεί με άλλα αποσιωπημένα προγράμματα, όπως η διάσπαση σε σκοτεινή ύλη, η δημιουργία του Σωματιδίου του Θεού. Οποιοδήποτε από τα δύο θα μπορούσε να εξαφανίσει την ζωή σε δέκατα του δευτερολέπτου.
Πάντως, σύμφωνα με το hoax-alert.leadstories.com τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει, καμία έκρηξη δεν έγινε, σε καμία προσπάθεια ανοίγματος πύλης και ούτε υπάρχει δρ. Ravi Mutnaj που να επιβεβαιώνει κάτι παρόμοιο.
Δείτε και σχετικό video:
Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
MASSIVE EXPLOSlON AT CERN: INCINERATES SCIENTISTS
Αναρτήθηκε από kapistrinews